top of page

Vacature

Terminal Manager CTT Rotterdam

De functie 

Als Terminal Manager ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten, collega’s, externe relaties en autoriteiten.
In samenspraak met de operationeel manager stel je dagelijkse prioriteiten vast en zorg je met de supervisor customer service ervoor dat de klanten snel, adequaat en professioneel geholpen worden. Je zorgt voor een optimale werkomgeving en gemotiveerde medewerkers, handelt administratieve werkzaamheden, zoals het bijhouden van personele en operationele registraties af. Je ziet overal kansen en komt met commerciële oplossingen. Obstakels worden onder jouw leiding weggenomen en je zorgt dat gemaakte afspraken goed worden nagekomen.


Bij CTT Rotterdam staan de deuren altijd open. Wij nemen vrijheid en verantwoordelijkheid heel letterlijk. Op de terminal werken onze mensen volgens een 5-ploegenrooster, maar binnen deze tijden bepalen zij samen met de operationeel manager zoveel mogelijk zelf. Iedere ploeg beslist onderling wie op welk materieel werkt en wanneer er pauze wordt gehouden. Wij leiden onze mensen dan ook het liefst breed op, zodat deze variatie in het werk voor iedereen geldt.


Op het kantoor werken we niet rond de klok, maar wel in ochtend-, avond- en weekenddienst. Ook hier vinden wij het belangrijk dat onze mensen breed inzetbaar zijn. Wij hebben een gestroomlijnd team, wat zelf onderling communiceert en planningen maakt. Doe je vandaag de planning van de treinen of ontvang je de chauffeurs aan de balie? Deze vrijheid zorgt bij ons voor de beste service en resultaten.


Naast dat wij veel tijd steken in onze eigen mensen, vinden we het ook belangrijk om onze footprint in het milieu te verminderen. We investeren in additioneel materiaal, zoals duurzamere brugkranen, en we onderzoeken hoe we onze eigen binnenvaartschepen kunnen verduurzamen door het gebruik van een alternatieve aandrijving, of brandstoffen.


Jouw toekomst bij CTT


Wij gaan graag een langdurig dienstverband aan met onze mensen en gelukkig zijn we daar erg goed in. Door de informele sfeer en de karaktertrekjes van een familiecultuur voelen onze medewerkers zich erg thuis. Iedereen werkt samen en ook als manager mag je bij extreme drukte gewoon mee helpen om onze klanten de beste service te bieden.


Maak kennis met ons


Wil je graag leiding geven aan een hecht team dat voor elkaar klaar staat en waar iedereen het beste in elkaar naar boven haalt? Zet je altijd dat extra stapje om je collega en de klant te helpen, wil je blijven leren en neem je graag je verantwoordelijkheid? Dan drinken wij graag een kop koffie met je. Wij zoeken een terminal manager die respectvol, maar direct durft te zijn en zelf zoekt naar oplossingen en kansen. Bij CTT krijg je de kans om al je kwaliteiten te benutten en te excelleren.

 

Je kunt ons bereiken door een email te sturen naar hr@ctt-twente.nl
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Annemarie Withag-Terpstra, 06-23957508 of mailen naar a.terpstra@ctt-twente.nl

Sluitingsdatum 14-2-2024.

 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

bottom of page