top of page

Vacature

Gedreven, professionele Financieel Manager! 

Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige functie waarin je jouw financiële expertise kunt combineren met jouw leiderschapskwaliteiten? Wil je deel uitmaken van een innovatief en duurzaam bedrijf dat actief is in de intermodale logistiek? Dan is dit het moment om deel uit te maken van ons dynamische team bij CTT, dé intermodale terminaloperator in Nederland!

CTT heeft ultramoderne faciliteiten in Hengelo, Rotterdam en Almelo. Met duurzame op- en overslagoplossingen bedienen we een breed scala aan klanten, variërend van lokale bedrijven tot wereldwijde multinationals. Bij CTT zijn we trots op onze innovatieve aanpak en streven we altijd naar operationele uitmuntendheid.

Jouw rol als Financieel Manager:

Als Financieel Manager bij CTT ben je een enthousiaste en professionele expert op het gebied van financiën. Je speelt een cruciale rol binnen het managementteam en hebt de verantwoordelijkheid voor het toezicht en de leiding van onze financiële afdeling. Jouw taak is om ervoor te zorgen dat financiële gegevens accuraat, volledig en tijdig worden vastgelegd, zodat het managementteam altijd beschikt over de juiste informatie om strategische beslissingen te nemen. Met jouw scherpe analytische vaardigheden weet je de wereld achter de cijfers inzichtelijk te maken en ben je in staat om in- en externe ontwikkelingen op bedrijfseconomisch terrein te volgen en te analyseren. Daarnaast zorg je ervoor dat kwartaal- en jaarafsluitingen tijdig worden gerealiseerd en onderhoud je contacten met accountants.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding in de financiële en/of bedrijfseconomische richting.

  • Je hebt minimaal enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie.

  • Je hebt uitgebreide kennis en ervaring met financiële en fiscale wet- en regelgeving.

  • Je bent een communicatieve teamspeler met een positieve instelling en kunt gemakkelijk sparren met collega's.

  • Resultaatgerichtheid, flexibiliteit en het vermogen om het overzicht te bewaren behoren tot jouw sterke punten.

  • Je bent zelfstandig, neemt initiatief en weet van aanpakken.

  • Je bent minimaal 28 uur per week beschikbaar

  • Ervaring met Microsoft, AFAS en Power BI is een pré.


Wat bieden wij jou?

Als Financieel Manager krijg je de kans om je talenten volledig te benutten en een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei en het succes van CTT. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. We bieden een aantrekkelijk salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.


Ben jij de Financieel Manager die CTT Zoekt?

Neem dan contact op met Kirsten van der Aa van tweeaconnect via kirsten.vanderaa@tweeaconnect.nl of voor vragen kun je Kirsten bereiken op 06 – 57040470.

bottom of page