VACATURE

Intermodaal Planner | CTT HENGELO

Ben jij die creatieve aanpakker, met hoge mate van flexibiliteit en een echte teamplayer?
Dan is dit de baan voor jou!


Wat ga je doen?


CTT is al 25 jaar een toonaangevende inland terminal in Nederland met haar hoofdvestiging in Twente. De afgelopen jaren is het bedrijf hard gegroeid en beschikt het over terminals in Hengelo, Almelo en Rotterdam. CTT gelooft in ‘groen’ duurzaam transport en heeft ambitieuze plannen voor de toekomst.


Als fulltime Intermodaal Planner ben je met je collega’s verantwoordelijk voor het maken, uitvoeren en opvolgen van de planning van de intermodale binnenvaarttransporten tussen Hengelo, Almelo en Rotterdam. Hierbij maak je onder andere afspraken bij terminals, deel je de benodigde data en gegevens met schepen en bepaal je welke containers op welk schip gepland worden.

 

Je spreekt en schakelt doorlopend met verschillende interne en externe partijen. Ben je zeer goed in staat om prioriteiten te stellen, heb je een lange termijn visie, maar kun je ook zeer snel en adequaat reageren op ad hoc wijzigingen en werkzaamheden. Dan is dit de baan voor jou! We zoeken een proactieve teamplayer, geen 9 tot 5 mentaliteit, die snel en logisch kan denken en in staat is om complexe beslissingen te maken en over een uitstekend probleemoplossend vermogen beschikt.


Dit staat op jouw CV


• MBO+ / HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur in de logistieke- of Supply Chain richting
• Kennis van logistieke processen, met name in de binnenvaart en/of spoorvervoer is een pre
• Bereidheid tot het planmatig draaien van weekenddiensten
• Kennis van MS Office producten is vereist
• Gevoel voor computersystemen is een pre


Wij bieden je een uitdagende functie in een internationale en dynamische omgeving met een informele werksfeer en mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

 


Solliciteren
Spreekt deze vacature je aan en wil jij werken bij een groeiend en dynamisch bedrijf?
Mail dan jouw motivatiebrief en cv naar hr@ctt-twente.nl

Voor meer informatie kun je niet alleen mailen, maar ook bellen met

Bart Spann, telnr. 074 – 2040300.