De modernste beveiliging voor uw containers

Uw containertransport verdient de beste beveiliging. CTT besteedt hier grote zorg aan. In de logistieke sector draait het vooral om planning, efficiency en snelle en betrouwbare aan-, af- en doorvoer van goederen. CTT levert een belangrijke bijdrage aan een probleemloos en betrouwbaar logistiek proces. Zo hebben wij diverse geavanceerde veiligheidsmiddelen en -maatregelen geïmplementeerd waardoor onze beveiliging op AEO-niveau is.

Controlesysteem

De terminals staan onder scherp toezicht en bewaking, zijn omheind met hekken en regelmatig vindt er surveillance plaats, dit als beveiliging voor de lading en eventuele andere misdadigheid. Met het oog op de beveiliging van elk containertransport is toegang tot de terminals alleen mogelijk bij legitimeren.

Voor arriverende en vertrekkende containers hanteren wij een streng controlesysteem, chauffeurs dienen zich te identificeren met behulp van een speciale pas. Deze pas zorgt ervoor dat de rondrit over de terminal vlekkeloos en georganiseerd verloopt. Bij de uitgang van de terminal vindt de laatste check plaats om er zeker van te zijn dat de juiste persoon vertrekt met de juiste container. 

Cameratoezicht en Track&Trace

Voor optimale beveiliging van uw containertransport is de terminal uitgerust met continu cameratoezicht. Binnenkomende en vertrekkende containers & huiftrailers worden met behulp van onze Visual Gate aan alle kanten gefotografeerd, zo kunnen opvallende zaken zoals eventuele schades,  aan- afwezigheid van zegels direct worden ontdekt. Dankzij het Track&Trace-systeem is er nooit enige twijfel waar uw container zich op dat moment bevindt.