Vacature Intermodaal Planner

Word jij onze nieuwe collega?

Vacature intermodaal planner

Als fulltime planner ben je verantwoordelijk voor het bedenken, uitvoeren en opvolgen van de planning van onze intermodale transporten op binnenvaartschepen tussen Hengelo, Almelo en Rotterdam. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het maken van afspraken bij terminals, het delen van de benodigde data en gegevens met schepen en het toewijzen van containers op verschillende schepen op basis van vooraf gestelde prioriteiten. Dagelijks communiceer je met verschillende interne afdelingen en diverse externe partijen. Je bent zeer goed in staat om prioriteiten te stellen, hebt een lange termijn visie, maar kunt ook zeer snel en adequaat reageren op ad hoc wijzigingen en werkzaamheden. Je bent een proactieve teamplayer, hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, kan snel en logisch nadenken, bent in staat om complexe beslissingen te maken en beschikt over een uitstekend probleemoplossend vermogen.

Wat wij verwachten:

• MBO+ / HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur in de logistieke- of Supply Chain richting
• Kennis van logistieke processen, Ervaring met name in de binnenvaart en/of spoorwegenspoorvervoer is een pre
• Bereidheid tot het planmatig draaien van weekenddiensten
• Kennis van MS Office producten is vereist
• Gevoel voor computersystemen is een pre

We bieden je een uitdagende functie in een internationale en dynamische omgeving. Met een informele werksfeer en mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

Het bedrijf

CTT is de toonaangevende terminal in Twente en heeft zelfs een stukje in Rotterdam! Wij zijn de afgelopen jaren hard gegroeid en hebben inmiddels terminals in Hengelo, Rotterdam en Almelo. Wij geloven in “groen” duurzaam transport. We hebben ondertussen meer dan 65 mensen in dienst. Om onze groei door te kunnen zetten en te continueren zijn wij op zoek naar een intermodale planner.

Solliciteren

Houd jij van hard werken binnen een informele sfeer, bij een groeiend, dynamisch bedrijf?
Stuur dan je cv met motivatiebrief naar Marlon Hofste.

Contactgegevens:

m.hofste@ctt-twente.nl

Ook voor meer informatie mag je contact met haar opnemen. Bereikbaar op telefoonnummer: 074-20 40 300