Vacature Customer Service Medewerker

Word jij onze nieuwe collega? 

Wat ga je doen?

Als customer service medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je neemt orders aan, voert deze op de juiste en accurate wijze in, en stemt met je collega’s van de scheepvaart-, en truck-planning af dat de container tijdig bij de klant arriveert. Je maakt gebruik van diverse systemen om je klantenorders te volgen, waardoor klanten actief, tijdig en beleefd informeert over het verloop van hun transporten. Door jouw kennis en ervaring begrijp je goed wat de klant wil en kan je hun logistieke vragen direct beantwoorden. Jouw probleemoplossend vermogen in combinatie met je creativiteit zorgt ervoor dat jij voor ieder probleem een oplossing kunt vinden.

Jouw kwalificaties:

– SERVICE wordt door jou met hoofdletters geschreven
– Je beschikt over de juiste communicatieve vaardigheden en blijft in alle situaties vriendelijk, beleefd en beheerst
– Je kunt goed luisteren en bent instaat om vragen of problemen van klanten te vertalen in concrete oplossingen
– Je bent accuraat en zorgvuldig
– Je hebt een goed empathisch vermogen en denkt oplossingsgericht
– Je bent van nature opgewekt en hebt een goede dosis positieve energie
– Je bent een teamplayer en staat stevig in je schoenen
– Je bent fulltime beschikbaar voor deze functie

Wat wij verwachten:

– HBO denkniveau
– Goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal
– Je hebt aantoonbare klantgerichte ervaring bij voorkeur op commercieel gebied
– Goede kennis van Microsoft Office
– Kennis / gebruik van het CRM/ERP systeem is een pre

Het bedrijf

CTT is de toonaangevende terminal in Twente en heeft zelfs een stukje in Rotterdam! Wij zijn de afgelopen jaren hard gegroeid en hebben inmiddels terminals in Hengelo, Rotterdam en Almelo. Wij geloven in “groen” duurzaam transport. We hebben ondertussen meer dan 65 mensen in dienst. Om onze groei door te kunnen zetten en te continueren zijn wij op zoek naar een customer service medewerker. Jij maakt onderdeel uit van onze operationele afdeling. In dit team werk je nauw samen met de scheeps- en trucking afdeling om er voor te zorgen dat onze klanten hun containers tijdig geleverd krijgen. Door de open sfeer en goede samenwerking ben jij constant bezig jezelf en het team naar een nog hoger niveau te brengen.

Solliciteren

Houd jij van hard werken binnen een informele sfeer, bij een groeiend, dynamisch bedrijf?
Stuur dan je cv met motivatiebrief naar Marlon Hofste.

Contactgegevens:

m.hofste@ctt-twente.nl

Ook voor meer informatie mag je contact met haar opnemen. Bereikbaar op telefoonnummer: 074-20 40 300